#

Zomerweer - Rok Tips

Zomerweer - Rok Tips

Rokken zijn tijdloos, dus ze komen altijd in geweldige nieuwe stijlen. Rokken gaan nooit echt uit de mode en zien er nog steeds geweldig uit bij vrijwel elk figuurtype, dankzij de vele veelzijdige stijlen waarin ze verkrijgbaar zijn. Je kunt ze coördineren met zowat alle topjes, jurken of accessoires, wat zowel kosten- als tijdbesparend is. Ik heb het over alle rokcombos die er zijn: de sjaals, de tanktops, de leggings, de broeken, de riemen, en natuurlijk de schoenen.

rok

Rokken zien er geweldig uit met zowat alles ziet er beter uit met een rok. Ik weet niet waarom niet meer vrouwen schoenen kopen met een rok erin, misschien omdat ze denken dat ze er raar uitzien bij alles wat minder is dan een puur wit overhemd. Rokken voegen veel plezier toe aan je garderobe en kunnen met zo ongeveer alles gecombineerd worden - behalve met laarzen! Laarzen zijn moeilijk te combineren met iets anders dan jeans, jurken en t-shirts, maar als je iets wilt met nog meer persoonlijkheid, kun je altijd een paar felgekleurde rubberen skateschoenen proberen. Ze zijn kleurrijk en leuk en laten je gevoel voor kleur zien, dus je kunt ze overal bij dragen.

Het belangrijkste bij het dragen van een rok in de zomer is om de juiste schoenen te vinden die erbij passen. Zoals ik al zei, zijn er zoveel verschillende opties voor rokken dat het moeilijk kan zijn om de juiste keuze te maken. Hier is een goede tip: doe het niet. Als je een rok hebt waar je helemaal weg van bent, maar je kunt maar niet de juiste schoenen vinden die erbij passen, ga er dan mee naar je plaatselijke winkel en kijk of een van de medewerkers van de schoenenafdeling toevallig een paar witte sneakers heeft die je kunt proberen. Ze zouden er verschillende in roulatie moeten hebben, en misschien heb je geluk en zijn ze in de aanbieding.