#

Modetips voor het kiezen van de juiste rok en jas voor elke outfit

Modetips voor het kiezen van de juiste rok en jas voor elke outfit

Het klassieke silhouet is altijd het soort dat universeel aantrekkelijk is en nooit uit de mode raakt. Een van de nieuwe favorieten die het hele jaar door kan worden gedragen is de look met lange jas en korte rok. Terwijl de polaire vortex zijn ijzige vingers over andere delen van de wereld sleept, geniet het Midden-Oosten van het warmste weer in het winterseizoen. Deze unieke mix van kou en warmte betekent dat het een perfect moment is om je favoriete tanktop en korte broek uit te trekken, je wollen rok en blouse aan te trekken, en lekker in de schaduw te gaan zitten. Een kort jasje en een rok zijn ook ideaal als je het warm wilt hebben maar niet te ver wilt gaan met je bovenkleding.

rok

Een van de dingen die ik leuk vind aan deze outfit is het kleurenpalet. In plaats van de typische saaie combinatie van een grijze top met een grijze rok en een kort jasje, kunnen vrouwen kiezen voor een lange blazer met een bruine rok of een grijs jasje met een korte blazer en een groen topje, om maar een paar kleuren te noemen. Voor wie zijn outfit wil opleuken, kan een kleurrijk paar schoenen helpen de look af te maken.

Bedenk ook dat een klassieke zwarte rok en kort jasje het goed kunnen doen met een paar felle accenten. Een geplooide groenblauwe rok kan worden gecombineerd met een lange blazer in een warme kleur rood of geel. Voor een moderne twist aan deze outfit staat een oversized tanktop met kleurrijke details en een versierde beenlijn absoluut prachtig bij deze outfit.