#

Hoe maak je je eigen naaiproject

Hoe maak je je eigen naaiproject

rok

Als je eenmaal je jasje en broek op hun plaats hebt en ze hebt vastgestikt, moet je de riem vastnaaien. Dit is waar ik meestal de weg kwijt raak en fouten maak. Gelukkig heb ik deze rokentutorial gevonden die me helpt de eerste twee delen van mijn jasjes vast te naaien. Als het jasje klaar is, herhaal ik het proces voor de rest van de rok.

Voor & Na: Verander een jasje in een rok Met deze eenvoudige stappen: Een jasje, broekpak, jurkuniform broekpak, riem. Kies een geschikt jasje met knopen, indien mogelijk. Om het juiste jasje te kiezen, moet u nagaan of u een jasje wilt of een broekpak over de hele lengte. Als u niet zeker bent, kies dan hetzelfde type kleding als uw jasje, zodat u weet waar u moet beginnen met naaien.

Het naaien van de lange blazer of top: De laatste stap van het naaien van uw rok is het naaien van de top of lange blazer op hetzelfde moment dat u de onderste helft naait. Om te beginnen naai je de bovenrand aan de rand van je outfit. Gebruik vervolgens uw naald om de bovenkant aan uw outfit te naaien. Herhaal dit proces voor de onderkant van het pak. Als je klaar bent, keer je je outfit binnenstebuiten en naai je de lange blazer of top verder aan de onderkant van je broekpak-broekpak.