#

Een gelaagde monochrome lange blazer kan uw perfecte trainingsshirt zijn

Een gelaagde monochrome lange blazer kan uw perfecte trainingsshirt zijn

Is er een ander woord voor een damesjurk die uitsluitend uit een geplooide rok en soms ook een jasje bestaat? In de Duitse taal is de term voor herenkostuums "Anzugs" en voor dameskostuums "Kreuzen". In het Amerikaans-Engels is de term voor damespakken echter "plooirok", "getailleerd jasje" of gewoon "jasje". Ik ben verbaasd over het gebruik van het woord rok voor gemengde combinaties met een jasje. Het slaat gewoon nergens op.

Dus, hoe kan dit? Nou, er zijn veel rokken die je kunt combineren met een lange blazer, waardoor je een outfit krijgt met de combinatie "eendenei blauw" waar ik het over had. En natuurlijk, als je een rok samen met een jasje zou dragen, dan zou je kunnen kijken naar de kleuren die elkaar aanvullen en een soort stijlreferentie vinden, zoals een gestreepte rok bij een marine pak, of een geruite rok bij een gebroken wit pak, of een gestippelde rok bij een grijs pak. Maar als u naar uw eigen garderobe kijkt, zult u zien dat de meeste pakken die u naar het werk, naar school of naar de kerk draagt, een monochroom kleurenpalet hebben. Donkerblauw, donkergrijs, houtskool, crème, beige, chocoladebruin - dit zijn kleuren die je net zo goed kunt combineren met een rok met print, en waarvoor je niet eens een jasje nodig hebt! Deze monochrome kleuren zijn heel veelzijdig, ze passen bij bijna alles, en het kan heel bevrijdend zijn om verschillende looks uit te proberen met dit soort outfit.

Dit is waar het mooie van het combineren van een jasje met een rok om de hoek komt kijken. Als je een rok met print draagt met een lange blazer met aardse print die bij je linnen top past, dan zullen de kleuren met elkaar contrasteren. Het is gewoon een kwestie van bijpassende accessoires, en je kunt ook kiezen voor een T-shirt met print om je outfit compleet te maken. Het mooie van deze outfit is dat het geen ingewikkelde outfit hoeft te zijn - u kunt hem casual dragen met een jeans of voor een elegante chique stijl gaan met een zijden shirt en een linnen broek. Dit is echt een veelzijdige outfit, en er zijn genoeg manieren om het simpel maar stijlvol te houden.